Hlášení od Dexeeka

31.03.2015 12:51

Rozvědka mě informovala, že "současná špička mezi českými klany" opět nabírá nové a zkušené hráče atd. Po předchozích zkušenostech zde proto zmíním několik užitečných frází z manuálu Přežití v prasečích podmínkách. Ty vám pomohou se pokud možno co nejrychleji vypořádat s vlezlými náboráři. V některých případech i se ctí. 

 

"Ne, děkuji!" - Pravda, kapánek suché ale zdvořilé a věcné. Navíc v případě opravdu vlezlého náboráře je jednoduše možno využít asertivní techniku zaseknuté gramofonové desky.

 

"PRASE nabízí 5k euro, co nabízíte vy?" - Velmi sofistikovaná technika odmítnutí. Už na první pohled se nejedná o přímé odmítnutí, to přijde až po zrekapitulování možných výhod členství v klanu PRASE (resp.  tom druhém) v rámci družné a přátelské diskuze s náborářem. Výsledkem pak často bývá znáborování samotného náboráře! U prasat si ceníme lidských zdrojů a adekvátně chtivý náborář je často přínosem, typicky pro vedoucí úlohu první vlny útoku.

 

"Nelíbí se mi, když na mě velitel celý večer huláká jenom proto, že jsem zapomněl naložit munici..."  - Tato varianta je velmi efektivní, takzvaně si zahrajete "na blbečka". Náboráři se povětšinou berou velmi vážně a z představy, že by pro klan získali nedostatečně kvalitního rekruta, se budí s hrůzou ze sna, zbroceni nejen potem. PRASE má pochopení - jak nás naučil Brad Pitt, každý tank s dostatečně motivovaným velitelem se cení a na bojišti může dosáhnout hrdinských skutků.

 

"Za PRASE položím i život!" - Nejedená se o frázi. Jde o projev vašich nejniternějších pocitů formulovaný do několika málo slov. Na první pohled jde o prohlášení, které nesnese diskuzi a každý náborář, co stojí za rozhovor, to musí okamžitě pochopit. (POZOR: Nenechte se unést, pokud se u vás na vesnici plánuje zabijačka, hrozí zdravotní a sociální komplikace. Dobro většiny má přednost před dobrem jednotlivce.) 

 

"Váš zájem mě těší ale jsem ceněným členem našeho útvaru a (mám mnoho závazků a úkolů ve prospěch klanu PRASE) nesu velkou odpovědnost za dobro klanu PRASE." - Ve verzi se závazky doporučuji především důstojníkům, kteří se u nás tradičně těší největšímu zájmu ze strany cizích náborářů. Tady je prostě možno trochu bluffovat, oni neví, že to není pravda ;) 

 

Standartní verze bez závazků je v podstatě pouze konstatováním faktu, které však plnou silou ukazuje vaší morální vyspělost a loajalitu mateřskému klanu, důstojník nedůstojník. Nebezpečí však je, že se náborář při nejbližší příležitosti vrátí s vidinou "ukecání" elitního hráče a odměny pro "náboráře měsíce". V takovém případě použijte některou z dříve uvedených technik - vaše kvality jste již demonstrovali, není proto třeba dále ztrácet čas.

 

To je pro dnešek vše, ať se daří bros! :honoring:

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.