Nábor-opět nabíráme zdatné Vepře!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.02.2013 08:27

Dne 3. března, ve 20:00 hodin místního času (pozor na nastavení času fóra) bude otevřen nábor a tedy možnost přijmout pro zatím blíže nespecifikovatelné množství čuňat do chlívku. Prosím zájemce o vstup aby ve výše uvedený den a čas napsali do tohoto náborového fóra zprávu, obsahující naše moto, tedy: "Kdo nechrochtá s námi, chrochtá proti nám!" + alespoň jednu větu o tom, proč jste si vybrali právě nás.
Příspěvky neobsahující naše moto, zdůvodnění, nebo postované dříve než 3. března ve 20:00. nebudou brány v potaz. Protože se nedá očekávat velké množství volných míst, nebudou brány v potaz ani příspěvky uvedené sice ve správný čas i s dalšími náležitostmi ale s pořadovým číslem vyšším než 10. Jinými slovy, příspěvek ve správném znění, který už má před sebou dalších deset příspěvků kompletně splňujících podmínky přijímacího řízení, je bezpředmětný. Pokud by nás napadla prasečí chřipka a z ničehož nic se uvolnilo více míst, než je očekáváno (tedy deset), bude vypsáno další přijímací řízení. Pokud se neuvolní ani deset míst, přednost dostanou přihlášení nejdříve ale samozřejmě v rámci platného termínu tj. od dne 3. března, od 20:00 hodin.
Toto je jediná možnost, jak se k nám připojit, PMka ani přímo odeslané žádosti o přijetí nejsou brány v potaz. Pokud máte v rukávu nějaký opravdu echtovní důvod či argument, proč bychom právě o vás neměli přijít, kontaktujte prosím někoho z vedení klanu přímo ve hře.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.