Doporučení: Stroje pro týmové hraní a CW

17.01.2014 11:45

Protože byli přijati noví rekruti, ale nejen pro ně jsem připravil krátké shrnutí, které stroje je vhodné připravit, oprášit či vyexpit pro bitvy týmové a CW. 

Vychází se ze zkušeností našich velitelů a předpokládaných akcí.

Informací je hodně jak na oficiálním foru tak i jinde, takže tohle je takový úplný základ.

Takže: Jaké tanky je doporučeno expit z hlediska týmového hraní, primárně s ohledem na další CW kampaň (výhledově za dva tři měsíce), kde se budou pravděpodobně znovu rozdávat tanky a prasata by ráda znovu uspěla. Kampaně se doposud jely na tierech VI, VIII, X, i nižších a dá se tedy doufat v totéž.

 Tier I-V:

Není striktní doporučení, zde se bude improvizovat. Ale nejpravděpodobnější je nasazení T1 (T I). Stejně jako na dalších tierech je potřeba mít někoho (raději více) s použitelnou artynou.

 Tier VI:

KV-1s, Hellcat, FV304, Chaffee (pozor, nelze použít v rotách tier VI, je to nerebalancovaný tier V scout ale v rámci kampaně lépe plní funkci v rotách používaného Cromwella!)

Tier VIII:

IS3, IS6 (prémiák), T32, AMX 50 100, AMX 1390, WZ-132 (potenciálně využitelné jsou dále Borsig Waffentrager, Pershing, Centurion, Obj. 416, AC mle. 48 a T69 ale to už opravdu předpokládá, že ten tank ovládáte a mapa jejich nasazení nahrává)

 Tier X:

IS7 (113), IS4 (FV215b), T110E5, B-C 25t (těch máme málo), T57, AMX 50B. Z TD ideálně T110E4 a WTE, zbytek má specifičtější podmínky nasazení díky absenci věže, německé krabice mají opět velmi specifické možnosti nasazení ale v africe se s nimi moc neuplatníte, z medium tanků dále v malé míře Leo či STB-1.

Artyny:

se na vyšší tiery expí věčnost a nepředpokládám, že by někdo výběr větve řídil doporučením pro CW ale schopné artynáře potřebujeme(!) napříč tiery.

Posádka:

Pokud možno tak alespoň 200% posádka, 100% základní skilly a pak u velitele žárovka.

 

Jsou to pouze doporučení preferované techniky, nicméně pokud se chcete lépe uplatnit tak je pro výběr dalšího postupu při expení berte na vědomí, stejně jako vaše osobní preference. Používá se většinou goldová munice, která je relativně dostupná, takže se na pancíř moc nedá spoléhat. Z toho důvodu jsou používány spíše tanky s velmi dobrou mobilitou a palebnou silou.

Pro případné dotazy a připomínky slouží naše oficiální forum.

 

Zpracováno s pomocí Dexeeka a phoenix_sk, kterým tímto děkuji.

 

rejnok1

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.