NÁBOR dne 5.10.2014

02.10.2014 19:35

Nábor do klanu [PRASE] bude otevřen od prvé neděle tohoto měsíce (5.10. 2014) od 20:00 místního času a to zde, v chlívku. Jako vždy postavený na principu - kdo dřív přijde, ten dřív mele, žádné další podmínky náboru nejsou zadány. Do přihlašovacího příspěvku prosím velmi stručně vyjádřete svou motivaci a přidejte klanové motto jako identifikátor přihlašovacího příspěvku.
Příspěvky kde motto nebude obsaženo, budou považovány za bezpředmětné. Stejně tak příspěvky zveřejněné před termínem náboru, tedy dříve než 5.10. ve 20:00 hod. A samozřejmě i všechny příspěvky, které svým pořadím přesáhnou kapacitu náboru, tedy 8 míst.
Další místa jsou rezervována pro veterány s 9k+ bitev a odpovídajícími staty (vyhodnotíme individuálně), můžete se ozvat kdykoliv via PM.

 

Oficiálně nejsou žádné podmínky náboru zadány a faktem je, že nikoho do ničeho nenutíme...ale budeme rádi za hráče, kteří se nebrání týmovému hraní. CW kampaní se povětšinou účastníme, skirmishe si také občas zahrajeme a budeme jen rádi, pokud se nové přírůstky k těmto kratochvílím s chutí připojí.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.