Setkání Sviní na TSku

10.02.2015 10:50

Vážené a milé Sviňky,

 

Bismark se rozhodl poprvé v historii svolat valnou hromadu Sviní, aby se všichni měli možnost podílet na dalším směřování Opevnění. Takže na vědomost se dává, že

dne 12.2.2015 ve 20:30  se na klanovém TS v místnosti Rota Svině

uskuteční valná hromada, ehm tedy setkání na kupě pomyjí, kde se bude řešit postup v Odřadech. Zde pár bodů k projednání:


1. Stavět opevnění nad level 4?
2. Jak to bude s obranou klanu při útoku jiného klanu?
3. Budeme taktéž na někoho útočit?
4. Vybrat jednu osobu případně dvě, která budou mít na starosti vedení odřadů. Myslím tím strategii stavění a určování priorit případně i dělaní benefitů.
5. Vybrat jedince, kteří budou mít zájem o velení v těchto odřadech s tím, že se postupně budou zdokonalovat pro případné CW. Tito lidé by měli mít absolutní autoritu v bojích, aby se nestávalo, že si ostatní na něj otevřou pusu. Musí přijímat konstruktivní kritiku plánu a diskutovat o ní a zároveň posílat pozvánky do bojů v odřadu a vybírání si lidí.
6. Rozhodnout, kdy se bou pouštět benefity, získané z opevnění. Vždy je lepší, když se to určí předem než náhodně.

Celé toto by mělo ale započít vybráním člověka, který se bude o odřady starat a mít je v klanu na starosti. Tento hráč by si měl udělat seznam lidí, co mají zájem a hlavně seznam jejich techniky, kterou by pak měl v kooperaci s budoucími bojovými veliteli upravovat. Měl by se zajímat o doporučen perky a skily na posádce, tudíž by ji měl i znát. Stejně tak vybavení a podobně. Pak by měl určit strategii, jakým směrem se bude odřad ubírat. Jak říkám, nemusí to být jeden člověk, ale třeba i 2-3, kteří si rozdělí úkoly.

 

Případná diskuse a další návrhy zde:

https://prase-svine.team-forum.net/t55-opevneni-svine#10428

 

S použitím Bismarkova příspěvku vložil R1

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.