Statistika od Jelenta alias ČERNÁ VDOVA

05.02.2013 20:04

ps:TY STATISTIKY JI NĚJAK  JDOU, ASI BUDE V CIVILU ŮČETNÍ...

 

 

4.2.2013
Tak uplynul měsíc od posledního statistického hlášení a ani si nepřejte číst ty změny. Highlights: Výměna kopaček Puma. Šediváci na vzestupu. Prasátka se motají. Takový vs. Tankový.

Takový vs. Tankový
Při ohledávání zdrojů a různých temných zákoutí československých tankových garáží mě překvapily klany, jejichž jména jsou si podobná, vejce vejci. Český Tankový Prapor, Český Takový Prapor a Československý Tankový Prapor. V samostané lize praporů vede Takový, těsně před Československým, tedy, co se týká úspěšnosti.

Prasátka se motají
Před měsícem se jeden z nejslavnějších slovenskočeských klanů motal podle EFR klanů na hranici TOP50. Hlavu do korýtka by ale přes tlačenici nevstrčila ani myš navíc, takže všechny prasátka významně nabývala na váze a bylo to znát i na hodnocení, žel jsem objevila několik dalších klanů, díky kterým se růžové, převelice inteligentní vepřové obchoduje na burze zase jen na hranici TOP50. Ale cena stoupá a stoupat bude. Uvidíte za měsíc.

Šediváci na vzestupu
Klan CS Army Veterans jsou skokani měsíce. Těžko říct, jestli skokani hnědí, nebo v lepším případě zelení, ale podle EFR klanů útočí na čs. smetánku. Škoda, že jde o žabky plaché a vyskytující se pouze v Africe. "Zlí" jazykové tvrdí, že i malohubé žáby dokáží v nebezpečí svůj objem zvětšit až dvakrát. Asi tím myslí, že z obojživelníků rodu CS Army, když už jsme u žab, mají nejmenší prohláčení, ale též se drží evolučně výhodného dobře na souši, lépe ve vodě.

Výměna kopaček Puma
Tu nejde o německý obuvnický gigant, ale o československý gigant v podobě BiA Steel panthers, tedy zkráceně pumy. Jedny umí kopat do meruny a druzí z děl a kanónů. BiA druhá divize předběhla podle EFR divizi první a usadila se tak, nejméně na měsíc, na 1.příčku v místních luzích. BiA 1 si tak alespoň drží primát ve Score podle WoTcs, tedy počet a kvalitu techniky vhodnou pro CW, což se jim teď určitě náramně hodí, protože CW jede 25 hodin denně, avšak místo zamrzlých tanků je asi jen zamrzlá nálada.

Nu a tu je žebříček podle EFR k 4.2.2013. Ti, kdo si myslí, že EFR není vše a je to jen random číslo radím, ať chvíli ještě vydrží číst dál. Dostane se i na ně.
1. BiA2 1431,48
2. BiA1 1418,74
3. SV_G   1381,54   - což je ten výr gladiátor, vzpomínaný už minulý měsíc, takže žádná změna.
v těsném závěsu Extra Hardware a CS Army1.
Nedaleko za nimy Prasátka, ztrátu nemá cenu zmiňovat, protože to není ani na dva vruty prasečího ocásku.

Tabulka podle score, tedy počtu a kvality techniky na CW
1. BiA1 910k
2. BiA2 865k
3. CS Army1 794k
4. SV_G    717k
5. 1CSTR 700k

Nu a jelikož je tenhle thread hlavně prasečí, je tu závěrečná, avšak asi nejdůležitější tabulka, podle popularity klanu.
1. HUGO, ty vopice tam jsou neprávem a nikdo je vlastně nemá rád, stačí si to jen upřímně přiznat
2. PRASE
3. 9-TD
4. 1CSTR
5. BiA1 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.