SVIŇSKÉ HRY 2014

21.03.2014 18:30

Co nevidět bude výročí jednoho roku od založení klanu SVINE, a proto by se hodilo takto významnou událost náležitě oslavit. Za ten rok se nám podařilo udělat kus práce, která sice v jeden moment byla pokažena černou ovcí v našem chlívku, ale i tak je na co vzpomínat. Památným se stal souboj rot klanu PRASE a SVINE, který skončil výhrou sviní 2:0 a následně největší úspěch klanu, který se podařil v druhé kampani CW, kdy se nám podařilo hned první den vylodit v Africe a držet území po dobu čtyř dní a vydělat tak naše první goldíky do klanové pokladny.. Připravil jsem tímto pro vás sérii soutěží, u kterých můžou členové klanu SVINE  a PRASE získat zajímavé a hodnotné ceny. Celou tuto událost jsem pojemnoval SVIŇSKÉ HRY 2014, protože jde hlavně o naše výročí. Už název napovídá, že více ze soutěží budou mít členové klanu SVINE. A hned první soutěž je motivační:

 

1.KVALITA NADEVŠE

Takto jsem nazval soutěž pro členy klanu SVINE, kteří mají k 21.3.2014 WN8 nižší než 1000. Všichni tito se mohou soutěže zúčastnit bez jakéhokoliv poplatku. A jaké budou cíle? Kdo od 22.3 dosáhne 31. dubna nevyššího nárustu WN8 získává 1000 goldů jako odměnu za skvěle odvedenou práci. Jediná podmínka je aby minimální nárust WN8 činil 50 bodů.  Zdrojem hodnocení bude stránka wotlabs.net. Níže je uveden seznam těch, kteří mají právo soutěžit a jejich současné WN8.

 

https://img16.rajce.idnes.cz/d1601/9/9108/9108832_bc6986398b27e9bc6ba217a046609ed1/images/sout_1.jpg?ver=0

 

 

2.TROJBOJ

Jedná se o hlavní soutěž našich her, kde bude možné vyhrát prémiové tanky, goldy a prémiové účty. Už název napovídá, že půjde o dovednostní soutěž v třech disciplínách. Ty disciplíny jsou:

 

-nejvíce nasvícené (či asistované) poškození

-nejvíce obdržená potencionální poškození

-největší nastřílené poškození.

 

Jak se budou soutěž hodnotit?  Za každou z disciplín bude udělen určitý počet bodů. Například pokud se do těch soutěží přihlásí 20 lidí, tak vítěz jednotlivé disciplíny získá 20 bodů, druhý 19 bodů atd. Kdo v součtu všech disciplín získá nejvíce bodů, vyhrává hlavní cenu. Podmínkou uznání výkonu je nahrávání bitev a ukládání výsledků na wotreplays.com, aby bylo zřejmé, že jste těchto výsledků dosáhli  od 1.4.2014 do 30.4.2014, kdy bude soutěž probíhat. Odkaz na bitvu je potřeba dávat na náborové fórum, věřím, že nejlepší výkony pak zůstanou v archivu na stránkách našich klanů, jako památka na tyto hry. Protože bude každé místo bodované, je opravdu potřeba posílat odkazy na replaye na fórum ode všech, protože i přes neúspěch v jedné disciplíně je možnost všechno dohnat v další. Takže i třeba 13. místo v nastříleném poškození neznamená automaticky, že jste z kola venku. Pokud bude mít na konci celého trojboje více hráčů stejně bodů, vítězem bude ten, kdo má nižší WN8 v tu danou chvíli. Na tyto disciplíny je možno použít jakýkoliv tank, tedy i prémiový. Co se týká obdrženého poškození, není potřeba v bitvě přežít!!!! Co se týká nastříleného poškození, soutěž je omezena minimálním tierem 4 a bude se počítat tak, aby nebyli v nevýhodě hráči, co nemají 10. tier. Nastřílené poškození se bude brát tak, že nastřílíte určité množství damage a toto množství se vydělí příslušným tierem (např. s Hetzerem dáte poškození 2000 výsledné číslo bude 500. Nebo s Hellcatem dáte 2700 a výsledné číslo bude 450. Tudíž Hetzer vyhrává). Už podle pravidel je jasné, že tato soutěž je uzpůsobena pro zkušenější hráče s širším vozovým parkem, ale i tak věřím, že se přihlášených objeví co nejvíce. Poslední podmínkou je, že bitva byla sehrána pouze na randomu.

 

Startovné je ve výši 55 Kč, které bude potřeba uhradit do 8.4.2014 na účet 1971361153/0800. Při platbě prosím uvádějte svůj nick, abych věděl, kdo zaplatil. Ceny budou upřesněny až podle počtu přihlášených. Očekává se, že na ceny dosáhne 1-3 soutěžící a první cena by mohl být asi v hodnotě premiáku 7. tieru jak tomu bylo o Vánocích. Příhlášky podávejte do 30.3.2014 20:00 na náborovém fóru.

 

3.CHRO CHRO GRAND PRIX

Všichni, kdo se přihlásili do trojboje, se můžou zúčastnit další zábavné soutěže a to závodů na určené mapě. Závod se pojede ve výcvikovce na mapě Komarin, kde se pojede dokola podél jezera. Cestu si každý může vybrat sám, nesmí se jen přes ostrov uprostřed mapy. Závod se pojede pravděpodobně vyřazovacím způsobem, podmínky budou upřesněny až podle počtu přihlášených. Žádné střílení nebude dovoleno a ani tier vozidla není omezen. Vše tedy bude záležet na tuningu vašich miláčků. Vítěz získá 500 goldů.

 

4.Destrukční derby

Poslední zábavnou soutěží bude destrukční derby, které se bude odehrávat na mapě Malinovka.  Opět jsou automaticky přihlášení všichni, kteří se přihlásili do trojboje. Vítěz stejně jako v grand prix získává 500 goldů. Soutěž se bude odehrávat ve výcvikovce a pojedou všichni společně. Už název napovídá o co v této bláznivé soutěži půjde. Je zakázáno střílet a tanky bude možno ničit pouze bouráním, prostě klasické destrukční derby. I zde budou jistá omezení, protože hráči s tanky typu E100 a Mause by byli dost zvýhodněni. Do soutěže se můžou proto použít pouze heavy tanky tieru 6, kromě TOGA!!!! Vybral jsem tento tier, protože váhově jsou tyto tanky velice podobné a nejlehčí je VK3601 H, který zase má více HP. Na vás bude ta správná volba a jen vaše taktika rozhodne, kdo vyhraje.

 

Případné dotazy milerád zodpovím, ale věřím, že vše potřebné je tady už napsáno. Ale protože není člověk tvor neomylný, tak se může stát, že některým nebude něco jasné. Co se týká dvou vtipných soutěží, datum bude teprve rozhodnuto a včas oznámeno. Jisté je, že to bude o víkendu.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.